066 52 73 359

ZAMENA SIGURNOSNOG VENTILA

VODOINSTALATER ZEMUN
DEŽURNI VODOINSTALATERSKI SERVIS 00-24H

ZAMENA SIGURNOSNOG VENTILA BOJLERA

Bojler je jedan od najvažniih uredjaja u svakom domaćinstvu. Danas na tržištu postoji veliki broj bojlera različitih proizvodjača, kvaliteta i cena. Ipak, ono što im je zajedničko jeste da su uredjaji koji nose odredjeni rizik od upotrebe. Jedan od najvećih rizika odnosi se na mogućnost eksplozije u slučau nepažljivog rukovanja. Budući da svaki bojler predstavlja uredjaj pod pritiskom, jasno je zašto usled nestručnog rukovanja može doći do problema. Regulaciju pritiska u bojleru vrši sigurnosni ventil, čiji kvar može biti uzročnik neugodnih pojava vezanih za ovaj uredjaj, zbog čega je bitno da brzo reagujete i ukoliko živite na teritoriji opštine Zemun, pozovete servis Vodoinstalater Zemun, koji će biti na vašoj adresi u roku od 20 do 30 minuta od poziva.

ZAMENA SIGURNOSG VENTILA BOJLERA ZA STANOVNIKE ZEMUNA

Vodoinstalater Zemun svim stanovnicima opštine Zemun nudi popuste na sve usluge. Ukoliko vam je potrebna zamena sigurnosnog ventila dovoljno je da nas pozovete na naše brojeve telefona i naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva. Ukoliko ne želite da stignemo u ovom roku, uvek možete zakazati intervenciju u terminu koji vama odgovara. Zakazivanje intervencije vodoinstalatera vrši se pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. Možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Vodoinstalater Zemun pokriva teritoriju opštine Zemun, kao i okolna prigradska naselja. Kad vam zatreba kvalitetna, brza i pouzdana usluga, Vodoinstalater Zemun je pravi izbor za vas.

NAJČEŠĆE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu hitne intervencije od 00 do 24h. Kad god imate situaciju koja zahteva hitnu intervencijeu vodoinstalatera, naš servis vam stoji na raspolaganju. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

zamena ventila

Zamena ventila je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam zatreba zamena ventila usled pucanja ili oštećenja stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Dajemo garanciju na sve intervencije.

odgušenje kanalizacije

Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom, naš vodoinstalater stiže na v ašu adresu u rekordnom roku. Dajemo garanciju.

popravka bojlera

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenjem bojlera, pokvarenim grejačem ili bilo koju drugu vrstu problema, na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h. Dajemo garanciju na popravku bojlera.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZEMUN