066 52 73 359

ODGUŠENJE VERTIKALE

VODOINSTALATER ZEMUN
DEŽURNI VODOINSTALATERSKI SERVIS 00-24H

ODGUŠENJE VERTIKALE ZEMUN

Vodoinstalater Zemun vam stoji na raspolaganju za sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Odgušenje vertikale Zemun je samo jedna od usluga koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Na vašu adresu stižemo za samo 20 do 30 minuta od poziva. Pokrivamo celu opštinu Zemun sa prigradskim naseljima i bez obzira na udaljenost od centra Zemuna, na vašu adresu ćemo uvek stići za najviše 30 minuta.

RADIMO OD 00 DO 24h

Vodoinstalater Zemun je jedini vodoinstalaterski servis na teritoriji Zemuna koji zaista radi 24h. Uvek imamo na raspolaganju slobdnu ekipu koja će bez obzira na doba dana ili noći stići na vašu adresu u najkraćem roku. Osim usluga hitnih intervencija u našem servisu možete i zakazati vodoinstalaterske usluge. Procedura zakazivanja intervencija podrazumeva da možete sami odabrati vreme koje vam odgovara za dolazak naše ekipe. Zakazujete intervenciju odgušenja vertikale ili bilo koju drugu uslugu tako što nas kontaktirate na brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili jednostavno popunite on line formular na našoj kontakt strani do koje stižete klikom ovde.

KADA JE POTREBNO URADITI ODGUŠENJE VERTIKALE

Odgušenje vertikale je indikovano svaki put kada se javi problem sa oticanjem otpadnih voda. Ovo je često uzrokovano nedomaćinskim ponašanjem stanara zgrade koji neretko u odvodne cevi ubacuju najrazličitije predmete. U slučaju da vam je potrebno odgušenje kanalizacije, Vodoinstalater Zemun vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h.

NAJČEŠĆE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu hitne intervencije od 00 do 24h. Kad god imate situaciju koja zahteva hitnu intervencijeu vodoinstalatera, naš servis vam stoji na raspolaganju. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

zamena ventila

Zamena ventila je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam zatreba zamena ventila usled pucanja ili oštećenja stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Dajemo garanciju na sve intervencije.

odgušenje kanalizacije

Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom, naš vodoinstalater stiže na v ašu adresu u rekordnom roku. Dajemo garanciju.

popravka bojlera

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenjem bojlera, pokvarenim grejačem ili bilo koju drugu vrstu problema, na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h. Dajemo garanciju na popravku bojlera.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZEMUN