066 52 73 359

MONTAŽA WC ŠOLJE

VODOINSTALATER ZEMUN
DEŽURNI VODOINSTALATERSKI SERVIS 00-24H

MONTAŽA WC ŠOLJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu montaža wc šolje po povoljnim cenama. U našem vodoinstalaterskom servisu dobijate najbolji odnos cene i kvaliteta. Dolazak na vašu adresu nećemo naplatiti, a vi pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani birate datum i vreme. Vodoinstalater Zemun se prilagodjava vašim privatnim i poslovnim obavezama i zbog dolaska naših majstora nikada nećete morati da pomerate vaše obaveze.

KAKO ODABRATI PRAVU WC ŠOLJU

Na našem tržištu postoji veliki izbor wc šolja. Ukoliko ste odlučili da promenite vašu wc šolju sigurno ste u dilemi kako izabrati pravu, a ne napraviti grešku. Prvi savet našeg vodoinstalatera je da se opredelite za dimenzije, a u skladu sa veličinom vašeg kupatila, kao i estetskim doživljajem. Što se kvaliteta tiče, na našem tržištu su uglavnom šolje približno istog kvaliteta, pa tu ne možete mnogo promašiti. U svakom slučaju kada ste odabrali wc šolju koja će odgovarati vašim potrebama, neophodna je montaža wc šolje. Ukoliko živite u Zemunu ili nekom od prigradskih naselja Zemuna, možete nas kontaktirati svakodnevno od 00 do 24h. Razume se da montaža wc šolje ne zahteva hitnu intervenciju, osim ako nije došlo do loma prethodne pa je ona neupotrebljiva, tako da možete odabrati vreme i datum dolaska naših majstora. Ukoliko je došlo do loma wc šolje, situacija je u tom slučaju drugačija i zahteva hitnu intervenciju. U tom slučaju naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za smao 20 do 30 minuta od poziva. Ukoliko vam nije bitan estetski izgled, možete i nama prepustiti nabavku wc šolje, a mi ćemo tu uraditi po najpovoljnijoj ceni.

NAJČEŠĆE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu hitne intervencije od 00 do 24h. Kad god imate situaciju koja zahteva hitnu intervencijeu vodoinstalatera, naš servis vam stoji na raspolaganju. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

zamena ventila

Zamena ventila je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam zatreba zamena ventila usled pucanja ili oštećenja stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Dajemo garanciju na sve intervencije.

odgušenje kanalizacije

Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom, naš vodoinstalater stiže na v ašu adresu u rekordnom roku. Dajemo garanciju.

popravka bojlera

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenjem bojlera, pokvarenim grejačem ili bilo koju drugu vrstu problema, na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h. Dajemo garanciju na popravku bojlera.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZEMUN