066 52 73 359

MONTAŽA BOJLERA ZEMUN

VODOINSTALATER ZEMUN
DEŽURNI VODOINSTALATERSKI SERVIS 00-24H

MONTAŽA BOJLERA ZEMUN

Ukoliko živite u Zemunu, Vodoinstalater Zemun vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h. Montaža bojlera Zemuncima je samo jedna od usluga koju nudimo našim sugradjanima. Osim montaže bojlera, nudimo i sve ostale vodoinstalaterske usluge i to svakog dana, 365 dana u godini.

KAKO ODABRATI PRAVI BOJLER ZA VAŠE DOMAĆINSTVO

Vodoinstalater Zemun vam predlaže da prilikom odabira bojlera za vaše domaćinstvo posebno vodite računa o dimenzijama kako biste ga mogli uklopiti u vaše kupatilo. Što se tiče performanski bojlera, većina proizvodjača nudi jednake performanse jer je bojler u osnovi jednostavan uredjaj, pa i nemate neki izbor kada je o ovome reč. Stoga nećete imati ni neku dilemu da li da odaberete jednog ili drugog proizvodjača i tu biste prema našem mišljenju najviše trebali da se rukovodite dužinom garancije koju nudi proizvodjač. Dakle, najvažnija stvar prilikom izbora adekvatnog bojlera odnosi se na njegove dimenzije i potrebe vašeg domaćinstva u pogledu litraže

MONTAŽA BOJLERA

Kada ste odabrali bojler potrebno ga je montirati. Montaža bojlera je jednako bitna kai izbor bojlera. Ukoliko bojler nije montiran kako treba ugrožavte vašu i bezbednost vaših ukućana jer je bojler uredjaj pod pritiskom, što znači da ukoliko nije pravilno montiran rizikujete potencijalnu eksploziju koja može ugroziti bezbednost vaših ukućana i vašu. Bojler je uredjaj u kojem se kombinuju voda i električna energija, što ga takodje čini uredjajem koji iziskuje pravilnu montažu. Zato vas ne savetujemo da zbog uštede od nekoliko hiljada dinara ovaj posao prepuštate nestručnim licima, već da montažu bojlera prepustite profesionalcima.

Vodoinstalater Zemun zapošljava isključivo profesionalce i kvalifikovane majstore koji su spremni da odgovore na sve zahteve na izuzetno profesionalan način.

NAJČEŠĆE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu hitne intervencije od 00 do 24h. Kad god imate situaciju koja zahteva hitnu intervencijeu vodoinstalatera, naš servis vam stoji na raspolaganju. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

zamena ventila

Zamena ventila je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam zatreba zamena ventila usled pucanja ili oštećenja stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Dajemo garanciju na sve intervencije.

odgušenje kanalizacije

Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom, naš vodoinstalater stiže na v ašu adresu u rekordnom roku. Dajemo garanciju.

popravka bojlera

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenjem bojlera, pokvarenim grejačem ili bilo koju drugu vrstu problema, na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h. Dajemo garanciju na popravku bojlera.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZEMUN