066 52 73 359

VODOINSTALATERSKE USLUGE

VODOINSTALATER ZEMUN
DEŽURNI VODOINSTALATERSKI SERVIS 00-24H

VODOINSTALATERSKE USLUGE

Vodoinstalater Zemun pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Za sve intervencije, informacije i sugestije možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Naš vodoinstalater vam je na raspolaganju svakog dana, a na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva. Vodoinstalater Zemun za sve vodoinstalaterske usluge daje garanciju uz račun. Ukoliko živite u Zemunu, imate više razloga da nam u potpunosti ukažete poverenje i zato nas pozovite kad god vam zatreba vodoinstalater.

KOJE USLUGE PRUŽA VAŠ SERVIS

Naš vodoinstalaterski servis pruža apsolutno sve vodoinstalaterske usluge. Zapošljavamo veći broj vodoinstalatera koji su spremni da budu na vašoj adresi u najkraćem roku ukoliko vam je potrebna hitna vodoinstalaterska intervencija ili u terminu koji vi odredite ukoliko želite da zakažete intervenciju.

KAKO SE ZAKAZUJE VODOINSTALATERSKA USLUGA

Vodoinstalater Zemun vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Intervenciju našeg vodoinstalatera možete zakazati na dva načina. Prvi način podrazumeva da nas kontaktirate na naše brojeve telefona i kažete nam kada želite da dodjemo na vašu adresu i otklonimo kvar. Drugi način za zakazivanje podrazumeva popunjavanje on line formulara na našoj kontakt strani. Dovoljno je da kroz nekoliko klikova odaberete datum i vreme intervencije, nakon toga ćete od našeg majstora dobiti potvrdu i stižemo u vreme koje ste vi odredili. Želimo da naglasimo da ne naplaćujemo dolazak na vašu kućnu adresu.

NAJČEŠĆE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu hitne intervencije od 00 do 24h. Kad god imate situaciju koja zahteva hitnu intervencijeu vodoinstalatera, naš servis vam stoji na raspolaganju. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

zamena ventila

Zamena ventila je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam zatreba zamena ventila usled pucanja ili oštećenja stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Dajemo garanciju na sve intervencije.

odgušenje kanalizacije

Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom, naš vodoinstalater stiže na v ašu adresu u rekordnom roku. Dajemo garanciju.

popravka bojlera

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenjem bojlera, pokvarenim grejačem ili bilo koju drugu vrstu problema, na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h. Dajemo garanciju na popravku bojlera.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZEMUN