066 52 73 359

ZAMENA OŠTEĆENE CEVI

VODOINSTALATER ZEMUN
DEŽURNI VODOINSTALATERSKI SERVIS 00-24H

ZAMENA OŠTEĆENE CEVI

OŠTEĆENA VODOVODNA CEV

Ukoliko se u vašem domaćinstvu pojavi nekontolisano curenje vode, vlaženje zidova, kapljanje iz zida verovatno vam je oštećena vodovodna cev. Ipak, prvi problem sa kojim se možete suočiti jeste nepoznanica gde je došlo do oštećenja jer mesto vlaženja zida, ne mora uvek odražavati i mesto oštećenja. Zato vas savetujemo da kontaktirate naš servis jer smo jedini vodoinstalaterski servis u Zemunu koji poseduje najsavremenije uredjaje za detekciju curenja vode bez obijanja zidova. Živite na Zvezdari i potrebna vam je usluga detekcija curenja vode pročitajte ovaj tekst.

ZAMENA OŠTEĆENE CEVI

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu zamena oštećene cevi po povoljnim cenama. Nakon što našim dijagnostičkim kamerama bez greške utvrdimo mesto oštećenja cevi, pristupa se minimalno invazivnoj metodi, koja podrazueva skidanje zida na mestu oštećenja cevi i pristup cevi. Pošto se utvrdi vrsta i stepen oštećenja Vodoinstalater Zemun će vam preporučiti da li da zamenite cev u potpunosti ili da uradite sanaciju.

SANACIJA CEVI

Sanacija oštećene vodovodne cevi, podrazumeva njeno „krpljenje“ najsavremenijim materijalima koji će omogućiti višedecenijsko trajanje na tom mestu gde je izvršena sanacija. Ipak, ukoliko su cevi nagrižene zubom vremena, Vodoinstalater Zemun će vas posavetovati da zamenite celu ili deo cevi.

ZAMENA OŠTEĆENE CEVI

Zamena oštećene cevi indikovana je u slučaju veće oštećenosti cevi. U zemunske zgrade starijeg datuma, nekada su ugradjivane cevi ograničenog vremenskog trajanja. Vodoinstalater Zemun će sada zameniti stare bakarne cevi novim plastičnim, koje imaju neograničeni rok trajanja.

KONTAKTIRAJTE NAS OD 00 DO 24h

Ukoliko vam je potrebna zamena oštećenih cevi, Vodoinstalater Zemun vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Na vašu adresu u slučaju hitne intervencije stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva. Dajemo garanciju na sve intervencije koje pružamo, uz garanciju dobijate i fiskalni račun za pružene usluge. 

NAJČEŠĆE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu hitne intervencije od 00 do 24h. Kad god imate situaciju koja zahteva hitnu intervencijeu vodoinstalatera, naš servis vam stoji na raspolaganju. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

zamena ventila

Zamena ventila je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam zatreba zamena ventila usled pucanja ili oštećenja stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Dajemo garanciju na sve intervencije.

odgušenje kanalizacije

Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom, naš vodoinstalater stiže na v ašu adresu u rekordnom roku. Dajemo garanciju.

popravka bojlera

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenjem bojlera, pokvarenim grejačem ili bilo koju drugu vrstu problema, na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h. Dajemo garanciju na popravku bojlera.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZEMUN