066 52 73 359

ZAMENA SIFONA

VODOINSTALATER ZEMUN
DEŽURNI VODOINSTALATERSKI SERVIS 00-24H

ZAMENA SIFONA

Ukoliko vam je potrebna zamena sifona Vodoinstalater Zemun vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Oštećenje sifona i njegova zamena ne spada u teže kvarove, ali ako niste voljni i vični da se bavite ovim problemom, naš vodoinstalater vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani. Vodoinstalater Zemun za sve stanovnike Zemuna i šire okoline stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva. Za sve intervencije, uključujući i za uslugu zamena sifona dajemo garanciju.

KAKO DA SAMI ZAMENITE SIFON

Sifon je crevo od plastike ili metala koje sprovodi vodu iz sudopere, lavaboa ili kade dalje u cev. Danas se na tržištu najčešće prodaju plastični, savitljivi sifoni koji su izuzetno laki za upotrebu. Ukoliko se odlučite da sami zamenite sifon, potrebno je samo odvrnuti šraf koji se nalazi u lavabou, kadi ili sudoperi na mestu gde otiče voda. Poželjno je da postepeno pošuštate dok drugom rukom pridržavate sifon. Ukoliko skidate sifon kako biste ga očistili, imajte na umu da u njemu može biti vode pa pripremite lavor ili neku drugu posudu u koju biste preusmerili vodu iz sifona.

Nakon što ste ovrnuli šraf, pažljivo izvucite drugi deo sifona koji ide u zid ili pod, u zavisnosti od toga koji sifon menjate. Nakon toga postavite drugi sifon po istom principu. Prilikom zavrtanja šrafa vodite računa da pažljivo namontirate gumice jer ako to ne uradite kako treba ifon će cureti.

Ukoliko niste voljni da ovaj posao obavite sami, Vodoinstalater Zemun će sa zadovoljstvom obaviti obaj poaso za vas. Pozovite nas i mi stižemo na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva.

NAJČEŠĆE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu hitne intervencije od 00 do 24h. Kad god imate situaciju koja zahteva hitnu intervencijeu vodoinstalatera, naš servis vam stoji na raspolaganju. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

zamena ventila

Zamena ventila je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam zatreba zamena ventila usled pucanja ili oštećenja stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Dajemo garanciju na sve intervencije.

odgušenje kanalizacije

Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom, naš vodoinstalater stiže na v ašu adresu u rekordnom roku. Dajemo garanciju.

popravka bojlera

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenjem bojlera, pokvarenim grejačem ili bilo koju drugu vrstu problema, na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h. Dajemo garanciju na popravku bojlera.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZEMUN