066 52 73 359

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

VODOINSTALATER ZEMUN
DEŽURNI VODOINSTALATERSKI SERVIS 00-24H

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu odgušenje kanalizacije svakog dana od 00 do 24h. Ukoliko vam zatreba ova usluga možete nas kontaktirati svakog dana i to pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na kontakt strani. Naš vodoinstalater stiže na svaku adresu u roku od 20 do 30 minuta nakon poziva. U zavisnosti od vrste i stepena zagušenja, naš vodoinstalater će vam predložiti koju vrstu odgušenja kanalizacije je potrebno primeniti.

VRSTE ODGUŠENJA 

  • Ručno odgušenje sajlama
  • Mašinsko odgušenje 
  • Odgušenje voma vozilom

Ručno odgušenje

Ručno odgušenje primenjuje se u slučaju površinskih zagušenja, najčešće sudopera, lavaboa ili kada. Ukoliko imate ovu vrstu zagušenja naš vodoinstalater bi vam mogao preporučiti uslugu ručnog odgušenja kanalizacije, mada je ova intervencija uglavnom prevazidjena pojavom mašinskog odgušenja

Mašinsko odgušenje

Mašinsko odgušenje je najčešći vid odgušenja kanalizacije koja se primenjuje unutar domaćinstava ili poslovnih objekata. Mašinsko odgušenje primenjuje se za zapušene sudopere, kade, wc šolje, vetrikale. U slučaju da vam je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije Vodoinstalater Zemun vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

Odgušenje Voma vozilom

Odgušenje kanalizacije voma vozilom primenjuje se najčešće za odgušenje fekalnih kanalizacija. Reč je o spoljnim kanalizacijama. Voma vozilo je specijalizovano vozilo koje pod pritiskom vrši odgušenje kanalizacije i istovremeno ispira kanalizaciju.

Vodoinstalater Zemun dežura od 00 do 24h

Bez obzira koja vam je intervencija potrebna, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva. Radimo svakog dana od 00 do 24h. 

NAJČEŠĆE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu hitne intervencije od 00 do 24h. Kad god imate situaciju koja zahteva hitnu intervencijeu vodoinstalatera, naš servis vam stoji na raspolaganju. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

zamena ventila

Zamena ventila je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam zatreba zamena ventila usled pucanja ili oštećenja stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Dajemo garanciju na sve intervencije.

odgušenje kanalizacije

Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom, naš vodoinstalater stiže na v ašu adresu u rekordnom roku. Dajemo garanciju.

popravka bojlera

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenjem bojlera, pokvarenim grejačem ili bilo koju drugu vrstu problema, na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h. Dajemo garanciju na popravku bojlera.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZEMUN