066 52 73 359

ZAMENA GREJAČA BOJLERA

VODOINSTALATER ZEMUN
DEŽURNI VODOINSTALATERSKI SERVIS 00-24H

ZAMENA GREJAČA BOJLERA

Ukoliko vam je potrebna zamena grejača bojlera, Vodoinstalater Zemun vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Za stanovnike Zemuna i okolnih prigradskih naselja, Vodoinstalater Zemun stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva. Dajemo garancije na sve intervencije uključujući i na uslugu zamena grejača bojlera. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona i to od 00 do 24h. Osim pozivom na brojeve telefona, možete nas kontaktirati i popunjavanjem online formulara na našoj kontakt strani. Popunjavanjem  formulara možete zakazati intervnciju vodoinstalatera Zemun u terminu koji vama odgovara. Mi se prilagodjavamo vašim privatnim i poslovnim obavezama, sa nama nikada nećete morati da pomerate vaše privatne i poslovne obaveze.

VODOINSTALATER ZEMUN – VODOINSTALATER SA TRADICIJOM

Vodoinstalater Zemun je servis sa tradicijom. Osnovnani smo 1998. godine i danas zapošljavamo sedam vodoinstalatera. Oni su maksimalno posvećeni i motivisani da pruža što bolju uslugu našim klijentima. Prednost našeg vodoinstalaterskog servisa je prijatesljski odnos koji negujemo sa našim klijentima. Ovakvu posvećenost i saradljivost prepoznala su brojna pravna lica sa teritorija opštine Zemun, koja su zaključila ugovor sa nama o stalnom održavanju svojih instalacija.

UVEK DOSTUPNI

Bez obzira da li ste pravno ili fizičko lice, Vodoinstalater Zemun vam je na raspolaganju od 00 do 24h. Uslugu zamena grejača bojlera pružiće maksimalno posvećeno i pažljivo i za sve to dobićete garanciju uz fiskalni račun.

NAJČEŠĆE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu hitne intervencije od 00 do 24h. Kad god imate situaciju koja zahteva hitnu intervencijeu vodoinstalatera, naš servis vam stoji na raspolaganju. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

zamena ventila

Zamena ventila je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam zatreba zamena ventila usled pucanja ili oštećenja stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Dajemo garanciju na sve intervencije.

odgušenje kanalizacije

Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom, naš vodoinstalater stiže na v ašu adresu u rekordnom roku. Dajemo garanciju.

popravka bojlera

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenjem bojlera, pokvarenim grejačem ili bilo koju drugu vrstu problema, na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h. Dajemo garanciju na popravku bojlera.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZEMUN