066 52 73 359

VODOINSTALATER DOBANOVCI

VODOINSTALATER ZEMUN
DEŽURNI VODOINSTALATERSKI SERVIS 00-24H

VODOINSTALATER DOBANOVCI

Vodoinstalater Dobanovci vam je na raspolaganju od 00 do 24h. Sa vama smo svakog dana kad vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge. Vodoinstalater Dobanovci posluje u okviru vodoinstalaterskog servisa Zemun, servisa osnovanog 1998. godine i koji sa uspehom posluje od tada. Iza nas je veliki broj zadovoljnih klijenata, reklamacija na naše intervencije praktično i nema. Pružamo sve vrste vodoinstalaterskih usluga, od adaptacije kupatila i kuhinja preko bazičnih intervencija kao što je zamena baterija, sifona i slično do odgušenja kanalizacije i slično.

U najčešće intervencije koje pruža vodoinstalater Dobanovci spadaju usluge odgušenje kanalizacije, zamena ventila, otpušavanje wc šolje, otpušavanje sudopere, otpušavanje kade. Naš vodoinstalater za sve intervencije daje garanciju uz fiskalni račun. Osim toga jedna od bitnih prednosti našeg servisa, osim kvalitetne usluge je brzina. Na vašu adresu stižemo za samo 20 do 30 minuta od poziva.

Vodoinstalater Dobanovci vam je na raspolaganju svakog dana, možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. Sa vama svakog dana i u danima vikenda, praznika i vanrednog stanja, odnosno policijskog časa. Pozovite nas kad vam zatreba i uverite se u kvalitet koji posedujemo.

NAJČEŠĆE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu hitne intervencije od 00 do 24h. Kad god imate situaciju koja zahteva hitnu intervencijeu vodoinstalatera, naš servis vam stoji na raspolaganju. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

zamena ventila

Zamena ventila je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam zatreba zamena ventila usled pucanja ili oštećenja stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Dajemo garanciju na sve intervencije.

odgušenje kanalizacije

Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom, naš vodoinstalater stiže na v ašu adresu u rekordnom roku. Dajemo garanciju.

popravka bojlera

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenjem bojlera, pokvarenim grejačem ili bilo koju drugu vrstu problema, na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h. Dajemo garanciju na popravku bojlera.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZEMUN