066 52 73 359

VODOINSTALATER BATAJNICA

VODOINSTALATER ZEMUN
DEŽURNI VODOINSTALATERSKI SERVIS 00-24H

VODOINSTALATER BATAJNICA

Vodoinstalater Batajnica vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Ukoliko živite u Batajnici možete se u potpunosti osloniti na naše vodoinstalaterski servis jer vam je vodoinstalater Batajnica na raspolaganju svakog dana. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva i garantovano kod nas dobijate najbržu, ujedno i najkvalitetniju uslugu. Povrh svega, za sve usluge koje pruža Vodoinstalater Batajnica dobijate i garanciju uz fiskalni račun, čime ste potpuno osigurani u pogledu ostvarivanja prava na reklamaciju u slučaju potrebe.

DO DANAS BEZ REKLAMACIJE NA USLUGE

Do danas Vodoinstalater Zemun, koji pokriva čitavu teritoriju opštine Zemun sa prigradskim naseljima nije imao skoro nijednu reklamaciju na pružene usluge. Poslujemo od 1998. godine, a naši klijenti nemaju reklamacije na naše usluge. Dakle, ako ne verujete, moraćete da proverite zašto je to tako. Ukoliko vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge, Vodoinstalater Zemun vam je na raspolaganju od 00 do 24h.

KONTAKTIRAJTE NAS

Vodoinstalater Batajnica, u okviru vodoinstalaterskog servisa Zemun vam je na raspolaganju svakodnevno. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara. Preporučujemo da za usluge koje želite da zakažete u terminu koji vama odgovara popunite on line formular, a naš ljubazni vodoinstalater će vas kontaktirati kako bi potvrdio uslugu u željenom terminu. Razume se, ukoliko želite da zakažete telefonskim putem, možete nas pozvati na brojeve telefona istaknute na sajtu. U slučau hitnih intervencija, preporučujemo da nas kontaktirate isključivo pozivom na naše brojeve telefona jer tako obezbedjujete siguran dolazak naših vodoinstalatera na vašu adresu u roku od 20 do 30 minuta od poziva. Stojimo vam na raspolaganju od 00 do 24h.

NAJČEŠĆE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu hitne intervencije od 00 do 24h. Kad god imate situaciju koja zahteva hitnu intervencijeu vodoinstalatera, naš servis vam stoji na raspolaganju. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

zamena ventila

Zamena ventila je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam zatreba zamena ventila usled pucanja ili oštećenja stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Dajemo garanciju na sve intervencije.

odgušenje kanalizacije

Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom, naš vodoinstalater stiže na v ašu adresu u rekordnom roku. Dajemo garanciju.

popravka bojlera

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenjem bojlera, pokvarenim grejačem ili bilo koju drugu vrstu problema, na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h. Dajemo garanciju na popravku bojlera.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZEMUN