066 52 73 359

VODOINSTALATER ALTINA

VODOINSTALATER ZEMUN
DEŽURNI VODOINSTALATERSKI SERVIS 00-24H

VODOINSTALATER ALTINA

Vodoinstalater Altina je vodoinstalaterski servis koji stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva, servis koji daje garanciju na sve intervencije i servis koji ne naplaćuje dolazak na vašu adresu. Sa našim vodoinstalaterskim servisom možete biti apsolutno sigurni u kvalitet usluge koji dobijate. Vodoinstalater Altina pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga od 00 do 24h. Radimo svakog dana, vikendom i praznicima.

Kada je reč o naselju Altina, na području ovog zemunskog naselja, u najčešće vodoinstalaterske usluge ubrajaju se one poput odgušenja kanalizacije, zamena ventila, sanacija kanalizacionih i drugih cevi ili njihova zamena. Osim toga, možemo vam ponuditi i usluge adaptacija kupatila, adaptacija kuhinja, ugradnja sudopere, ugradnja kade. Zapravo, naš vodoinstalaterski servis nudi sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Na vama je da nas pozovete i zakažete intervenciju u terminu koji vama odgovara, a vodoinstalater Altina stiže na vašu adresu u tačno dogovoreno vreme.

Hitne intervencije spadaju u našu specijalnost. Jedini smo vodoinstalaterski servis na teritoriji Zemuna koji pruža intervencije u roku od 20 do 30 minuta od poziva. Brzina intervencije, kvalitet i posvećenost poslu naš je zaštitni znak.   

NAJČEŠĆE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu hitne intervencije od 00 do 24h. Kad god imate situaciju koja zahteva hitnu intervencijeu vodoinstalatera, naš servis vam stoji na raspolaganju. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

zamena ventila

Zamena ventila je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam zatreba zamena ventila usled pucanja ili oštećenja stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Dajemo garanciju na sve intervencije.

odgušenje kanalizacije

Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom, naš vodoinstalater stiže na v ašu adresu u rekordnom roku. Dajemo garanciju.

popravka bojlera

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenjem bojlera, pokvarenim grejačem ili bilo koju drugu vrstu problema, na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h. Dajemo garanciju na popravku bojlera.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZEMUN