066 52 73 359

OTPUŠAVANJE SUDOPERE

VODOINSTALATER ZEMUN
DEŽURNI VODOINSTALATERSKI SERVIS 00-24H

OTPUŠAVANJE SUDOPERE

Vodoinstalater Zemun nudi svim svojim klijentima uslugu otpušavanje sudopere od 00 do 24h i to svakog dana. Ukoliko živite u Zemunu, možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona i naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva.

POSLEDICE ZAPUŠENE SUDOPERE

Svakako najveća poslediac zapušene sudopere može biti izlivanje sudopere. Do izlivanja može doći usled lokalnog zapušenja ili usled zapušenja vertikale. Ukoliko vam se dogodi lokalno zagušenje, svakako situacija je povoljnija po vas jer ćete verovatno uspeti da reagujete na vreme. Medjutim, kad se dogodi zagušenje vertikale, voda se iz vaše sudopere može iznenada izliti jer se neretko dešava da naši sugradjani ne prepoznaju da im se javlja problem na 12, 13 metru od sudopere. Zbog toga Vodoinstalater Zemun savetuje prevetivno otpušavanje vertikale jednom godišnje.

OTPUŠAVANJE SUDOPERE – KONTAKT

Ukoliko vam je potrebno otpušavanje sudopere, možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani i zakažite intervenciju. Napominjemo da na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva kada je reč o hitnim intervencijama, a zapušena sudopera svakako spada u hitne intervencije.

NAJČEŠĆE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu hitne intervencije od 00 do 24h. Kad god imate situaciju koja zahteva hitnu intervencijeu vodoinstalatera, naš servis vam stoji na raspolaganju. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

zamena ventila

Zamena ventila je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam zatreba zamena ventila usled pucanja ili oštećenja stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Dajemo garanciju na sve intervencije.

odgušenje kanalizacije

Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom, naš vodoinstalater stiže na v ašu adresu u rekordnom roku. Dajemo garanciju.

popravka bojlera

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenjem bojlera, pokvarenim grejačem ili bilo koju drugu vrstu problema, na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h. Dajemo garanciju na popravku bojlera.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZEMUN