066 52 73 359

ODGUŠENJE SLIVNIKA

VODOINSTALATER ZEMUN
DEŽURNI VODOINSTALATERSKI SERVIS 00-24H

ODGUŠENJE SLIVNIKA

Ukoliko imate problem sa zapušenim slivnikom, Vodoinstalater Zemun će ovaj problem rešiti u najkraćem roku po povoljnoj ceni uz garanciju da se neće ponovo dogoditi u garantnom roku. Ukoliko bi se desilo da se ponovi, Vodoinstalater Zemun će ponovo izaći na teren i otkloniti problem bez naplate, a u istom vremenskom  intervalu koji podrazumeva dolazak ekipe za 20 do 30 minuta od poziva.

VODOINSTALATER ZEMUN – HITNE INTERVENCIJE

Hitne intervencije su zaštitni znak našeg vodoinstalaterskog servisa. Zagušeni slivnik svakako spada u hitne intervencije jer posledice zapušavanja mogu biti velike i dovesi do plavljenja okoline. Ukoliko želite da izbegnete ovaj problem, odgušenje slivnika poverite ekipi iskusnih, pouzdanih i kvalitetnih vodoinstalatera. Vodoinstalater Zemun zapošljava isključivo kvalietne i posvećene majstore koji će otkloniti svaki problem sa vašim vodovodnim instalacijama u najkraćem roku. 

KONTAKTIRAJTE NAS

Vodoinstalater Zemun u slučaju hitnih intervencija stiže na vašu adresu u roku od 20 do 30 minuta od poziva. Za hitne intervencije, u koju spada i odgušenje slivnika, možete nas pozvati na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu. Za sve druge intervencije, koje nisu hitne možete sami da se odlučite da li želite da nas kontaktirati pozivanjem naših brojeva telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. Za šta god da se odlučite naši majstori su vam na raspolaganju od 00 do 24h. Zato nas pozovite jer nam je zadovoljstvo da otklonimo probleme sa instalacijama i uredjajima koje imate.

NAJČEŠĆE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu hitne intervencije od 00 do 24h. Kad god imate situaciju koja zahteva hitnu intervencijeu vodoinstalatera, naš servis vam stoji na raspolaganju. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

zamena ventila

Zamena ventila je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam zatreba zamena ventila usled pucanja ili oštećenja stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Dajemo garanciju na sve intervencije.

odgušenje kanalizacije

Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom, naš vodoinstalater stiže na v ašu adresu u rekordnom roku. Dajemo garanciju.

popravka bojlera

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenjem bojlera, pokvarenim grejačem ili bilo koju drugu vrstu problema, na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h. Dajemo garanciju na popravku bojlera.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZEMUN