066 52 73 359

KAKO ZAMENITI SIFON NA SUDOPERI

VODOINSTALATER ZEMUN
DEŽURNI VODOINSTALATERSKI SERVIS 00-24H

KAKO ZAMENITI SIFON NA SUDOPERI

Oštećen sifon zna predstavljati veliki problem svakom domaćinstvu. Bez obzira da li je reč o sifonu koji se nalazi na kadi, tuš kabini, lavabou ili sudoperi. Curenje sifona, oštećenje sifona, zapušenost sifona sve su to problemi koji  se često javljaju. U ovom tekstu Vodoinstalater Zemun će vam dati savet kako da sami zamenite sifon na sudoperi.

KAKO ZAMENITI SIFON

Prvi korak podrazumeva da pripremite neophodan alat za zamenu. U ovom slučaju biće vam neophodan jedan šrafciger i ukoliko je reč o zapušenom sifonu koji  želite samo da pročistite, lavor ili neka posuda u koju biste odlili vodu koja se nakupila u sifonu.

Drugi korak podrazumeva da odvrnete šraf koji se nalazi u samoj sudoperi na mestu gde voda otiče iz sudopere. Ukoliko imate nameru da samo očistite sifon, znači da u njemu ima vode i da ga je potrebno direktno preusmeriti u posudu koju ste unapred pripremili. Pošto ste odvrnuli šraf potrebno je skinuti sifon i pripremiti novi.

MONTAŽA NOVOG SIFONA

Montaža novog sifona podrazumeva jednu bitnu stvar da pravilno podesite gumice koje služe za dihtovanje. Ukoliko se desi da ne pričvrstite dobro gumice, moglo bi doći do curenja vode na sifonu što svakako želite da izbegnete. Nakon što ste namontirali sifon, potrebno je odozgo u sudoperi zavrnuti šraf i vaš posao je završen.

VODOINSTALATER ZEMUN

Ukoliko nemate vremena, volje ili znanja da sami zamenite vaš sifon uvek možete pozvati naš vodoinstalaterski servis, Vodoinstalater Zemun vam je na raspolaganju od 00 do 24h. Na vašu adresu Vodoinstalater Zemun stiže za samo 20 do 30 minuta. Za sve stanovnike opštine Zemun obezbedili smo specijalne popuste. Pozovite nas na naše brojeve telefona ili nas kontaktiratje popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

NAJČEŠĆE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu hitne intervencije od 00 do 24h. Kad god imate situaciju koja zahteva hitnu intervencijeu vodoinstalatera, naš servis vam stoji na raspolaganju. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

zamena ventila

Zamena ventila je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam zatreba zamena ventila usled pucanja ili oštećenja stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Dajemo garanciju na sve intervencije.

odgušenje kanalizacije

Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom, naš vodoinstalater stiže na v ašu adresu u rekordnom roku. Dajemo garanciju.

popravka bojlera

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenjem bojlera, pokvarenim grejačem ili bilo koju drugu vrstu problema, na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h. Dajemo garanciju na popravku bojlera.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZEMUN