066 52 73 359

KAKO DA SAMI OTPUŠITE SUDOPERU?

VODOINSTALATER ZEMUN
DEŽURNI VODOINSTALATERSKI SERVIS 00-24H

OTPUŠAVANJE SUDOPERE

Zagušenje sudopere predstavlja jedan od najčešćih vodoinstalaterskih kvarova. Razlog tome je taloženje prljaviština i masnoća. S obzirom na učestalost korišćenja sudopere u svakom domaćinstvu nije čudo što je česta pojava upravo njeno zagušenje.

Da bi sprečili da dođe do zagušenja sudopere ili još gore, izlivanja odvodnih voda iz nje, Vodoinstalater Zemun vas savetuje da redovno vodite računa o higijeni odvodnih cevi. U tome vam mogu pomoći prirodna sredstva, kao što je soda bikarbona ili sirće. Jednostavno je, objašnjava naš vodoinstalater. Potrebno je da sipate šolju sode bikarbonue u odvod sudopere i odmah prelite sa pola čaše sirćeta. Sačekajte da malo odstoji i potom pustite vodu i videćete da voda normalno otiče.

Ukoliko želite možete probati neko od sredstava za čišćenje odvoda koje možete kupiti u bilo kojoj prodavnici kao što su granule za čišćenje odvoda, gelovi za čišćenje i slično.

Ukoliko voda i dalje ne otiče potebna vam je stručna pomoć i vreme je da pozovete našeg vodoinstalatera. Otpušavanje sudopere izvršićemo profesionalno, brzo i povoljno. Na vaš zahtev, otpušavanje sudopere možemo izvršiti i u vreme vikenda. Pozovete nas u bilo koje doba dana, jer je Vodoinstalater Zemun dostupan 24 sata.

NAJČEŠĆE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu hitne intervencije od 00 do 24h. Kad god imate situaciju koja zahteva hitnu intervencijeu vodoinstalatera, naš servis vam stoji na raspolaganju. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

zamena ventila

Zamena ventila je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam zatreba zamena ventila usled pucanja ili oštećenja stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Dajemo garanciju na sve intervencije.

odgušenje kanalizacije

Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom, naš vodoinstalater stiže na v ašu adresu u rekordnom roku. Dajemo garanciju.

popravka bojlera

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenjem bojlera, pokvarenim grejačem ili bilo koju drugu vrstu problema, na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h. Dajemo garanciju na popravku bojlera.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZEMUN