066 52 73 359

CURENJE VODE IZ CEVI ZEMUN

VODOINSTALATER ZEMUN
DEŽURNI VODOINSTALATERSKI SERVIS 00-24H

CURENJE VODE IZ CEVI ZEMUN

Curenje vode iz cevi je čest problem koji se dešava na teritoriji opštine Zemun. Veliki broj starih zgrada i kuća, kao i zapuštene vodovodne instalacije doprinele su čestim oštećenjima na cevi. Ipak, da li ste znali da ne zahteva svako oštećenje cevi njenu zamenu. Za pojedina oštećenja moguće je uraditi sanaciju cevi. Sanacijom oštećene cevi možete uštedeti na kupovini novih cevi, a istovremeno produžiti živtoni vek starim cevima.

KOLIKO JE TRAJNA SANIRANA VODOVODNA CEV

Sanacija vodovodne cevi radi se isključivo po mišljenju vodoinstalatera. Nikada vam napamet nećemo reći da li kvar iziskuje zamenu ili je moguća sanacija. Glavni majstor našeg servisa daće procenu i u odnosu na procenu biže pružena usluga. Nakon uvida u kvalietet stare cevi, ukoliko je moguća sanacija cevi, koja će joj produžiti životni vek za najmanje deset godina, naš vodoinstalater će vam predložiti tu uslugu. Ukoliko je stara cev toliko oštećena da sanacija ne bi donela mogućnost dugotrajnog korišćenja, već bi njena zamena bila neminovna u narednih desetak godina, Vodoinstalater Zemun će vam dati savet da je odmah zamenite.

ZAMENA OŠTEĆENE CEVI

Zamena oštećene cevi vrši se zbog curenja vode iz cevi, zbog pucanja cevi, njenog oštećenja ili dotrajalosti koja može dovesti do izlivanja velike količine vode. Vodoinstalater Zemun prilikom ugradnje nove cevi, vrši ugradnju najsavremenijih pvc cevi. Savremene pvc cevi predstavljaju zlatni standard, koji se koristi u Evropi i u svetu. Za razliku od nekadašnjih bakarnih cevi, nove pvc cevi imaju praktično neograničeni rok upotrebe.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko se pitate zašto baš nas da kontaktirate, mi ćemo se potruditi da vam damo nekoliko razloga za taj potez.

Vodoinstalater Zemun stiže u hitnim situacijama na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva.

Za sve intervencije Vodoinstalater Zemun daje garanciju uz fiskalni račun.

Vodoinstalater Zemun radi od 00 do 24 i sa našim majstorima uvek možete birate termin koji vama odgovara, tako da se ne prilagodjavate vi nama, već mi vama.

Osim toga, naš vodoinstalaterski servis postoji od 1998. godine i iza nas je veliko iskustvo, kao i veliki broj zadovoljnih klijetnata.

Kontakirajte nas pozivom na naše brojeve telefona ili popunajvanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

NAJČEŠĆE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Zemun nudi uslugu hitne intervencije od 00 do 24h. Kad god imate situaciju koja zahteva hitnu intervencijeu vodoinstalatera, naš servis vam stoji na raspolaganju. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

zamena ventila

Zamena ventila je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam zatreba zamena ventila usled pucanja ili oštećenja stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Dajemo garanciju na sve intervencije.

odgušenje kanalizacije

Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom, naš vodoinstalater stiže na v ašu adresu u rekordnom roku. Dajemo garanciju.

popravka bojlera

Vodoinstalater Zemun pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenjem bojlera, pokvarenim grejačem ili bilo koju drugu vrstu problema, na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h. Dajemo garanciju na popravku bojlera.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZEMUN